Dzoniybl

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Dzoniybl

Firestorm User

  • Name Teodon
  • Guild Balkan Pride Worldwide
  • Class Death knight
  • Level 120
  • Realm Sethraliss
  • Race Orc

Recent Profile Visitors

700 profile views
  1. Napravi novi acc na novu mail adresu i uzivaj!
  2. Postovani clanovi i igraci Firestorm servera, ovim putem vas obavjestavamo da je u toku obnova posljednjeg balkanskog guild-a na server, "Ledeni. Pozivamo vas bez obzira da li igrate PvE ili PvP i na status vaseg karaktera da nam se pridruzite, svi ste dobrodosli. DRUZENJE JE NA PRVOM MJESTU! Javite se u igri : Teodon, Rutonja, Bikkojisjedi Hvala, ocekujemo Vas! DODJITE NA SHADOWLANDS!
  3. Postovani clanovi i igraci Firestorm servera, ovim putem vas obavjestavamo da je u toku obnova posljednjeg balkanskog guild-a na server, "Ledeni. Pozivamo vas bez obzira da li igrate PvE ili PvP i na status vaseg karaktera da nam se pridruzite, svi ste dobrodosli. DRUZENJE JE NA PRVOM MJESTU! Javite se u igri : Teodon, Rutonja, Bikkojisjedi Hvala, ocekujemo Vas! DODJITE NA SHADOWLANDS!
  4. Postovani clanovi i igraci Firestorm servera, ovim putem vas obavjestavamo da je u toku obnova posljednjeg balkanskog guild-a na server, "Ledeni. Pozivamo vas bez obzira da li igrate PvE ili PvP i na status vaseg karaktera da nam se pridruzite, svi ste dobrodosli. DRUZENJE JE NA PRVOM MJESTU! Javite se u igri : Teodon, Rutonja, Bikkojisjedi Hvala, ocekujemo Vas! DODJITE NA SHADOWLANDS!
  5. Postovani clanovi i igraci Firestorm servera, ovim putem vas obavjestavamo da je u toku obnova posljednjeg balkanskog guild-a na server, "Ledeni. Pozivamo vas bez obzira da li igrate PvE ili PvP i na status vaseg karaktera da nam se pridruzite, svi ste dobrodosli. DRUZENJE JE NA PRVOM MJESTU! Javite se u igri : Teodon, Rutonja, Bikkojisjedi Hvala, ocekujemo Vas! DODJITE NA SHADOWLANDS!
  6. Postovani clanovi i igraci Firestorm servera, ovim putem vas obavjestavamo da je u toku obnova posljednjeg balkanskog guild-a na server, "Ledeni. Pozivamo vas bez obzira da li igrate PvE ili PvP i na status vaseg karaktera da nam se pridruzite, svi ste dobrodosli. DRUZENJE JE NA PRVOM MJESTU! Javite se u igri : Teodon, Rutonja, Bikkojisjedi Hvala, ocekujemo Vas!