Posted February 22, 2018 Üdv mindenkinek. Vannak magyarok vagy magyar guildok a firestormon? 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2019 Sziasztok, játszik magyar játékos itt Firestormon, vagy esetleg van magyar guild valamerre? Most kezdtem, még nem vagyok túl ismerős, de van egy nagyon pici tapasztalatom a WOW-ban. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2019 On 2019. 08. 12. at 0:35 PM, Vorosliderc said: Sziasztok, játszik magyar játékos itt Firestormon, vagy esetleg van magyar guild valamerre? Most kezdtem, még nem vagyok túl ismerős, de van egy nagyon pici tapasztalatom a WOW-ban. szia én elkezdtem játszani a napokban esetleg nem jössz majd csoportba fejlődni? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2019 Bfa szerveren horda oldalon ha van fent valaki még aktívan akkor bátran keressetek ( Hernyó-Csatakacsa nevű karikkal játszom ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2020 On 2019. 10. 30. at 3:41 PM, Hernyó said: Bfa szerveren horda oldalon ha van fent valaki még aktívan akkor bátran keressetek ( Hernyó-Csatakacsa nevű karikkal játszom ) Nordokus néven kezdtem karaktert nemrég ha még játszol vegyél fel nyugodtan. Hamarosan magyar guild létrehozását tervezem😀 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2020 Sziasztok van magyar guild azaz ceh Hordánál vagyok de egyedül tiszta unalom van Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11 sziasztok eppul néven vagyok de nem tudok kivel beszélget ni vagy akár mit játszani mert nem irja ki senki hogy magyarokal játszana Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11 nyugotan jelöjetek vagy keresetek item 408 proto warrior vagyok tank Share this post Link to post Share on other sites